Priser

Priser


Jaktträning på jakt – introduktion

Detta är en kurs för dig som vill starta din hund på Novice prov eller A-prov KKL, kvalificeringsklass.

Vi går igenom frågor som hur går det till på jakten? Vad bör hunden kunna? Vad bör jag själv kunna? Målet är att man efter denna kurs ska veta om hundens kan startas alternativt vad som behöver finslipas/tränas ytterligare innan provstart.

Vi tränar på praktisk jakt där det fälls ett mindre antal fåglar och där vi i större utsträckning kan fokusera på träningsmomenten. Hunden bör vara grundtränad och kunna hållas under kontroll under jakten. Denna kurs lämpar sig för dig som ännu inte har deltagit på praktisk jakt.

Pris vid förfrågan.


Jaktträning på jakt – Field Trial, A-prov

Detta är en kurs för dig som vill starta din hund på Field Trial eller A-prov elit. Kursen lämpar sig för dig som har varit på jakt tidigare och som vill finslipa formen inför höstens prov. Vi går igenom reglerna och diskuterar bedömningskriterier och handlingsfrågor.

Kursen genomförs på en större jakt där det fälls mycket vilt. Hunden måste ha varit på jakt tidigare och bör vara styrbar.

Pris vid förfrågan.


Inackordering och hund i träning

Vi tar in hundar vid semester eller för bantning, träning och injagning. Hundarna bor i egen box med egen rastgård tillsammans med våra egna hundar i av Länsstyrelsen godkänt hundstall. Hundarna rastas, motioneras och tränas enskild eller tillsammans med våra egna hundar. Inhägnad rastgård på 2,5 ha finns.

Alla hundar som inackorderas för träning och jakt ska ha full försäkring samt lämplig utrustning. Hundar i träning för klövviltsjakt ska ha godkänd skydds-/vildsvinsväst. 


Priser och allmänna villkor

Alla ekipage och hundar som deltar i träningar ska vara fullt försäkrade.


Alla träningar och kurser faktureras och samtliga priser är inklusive 25 procent moms. Förskottsbetalning eller betalning på plats via Swish tillämpas.


Vid kurser, privatträningar, läger eller helgträningar utgår deposition och/eller förskottsbetalning i samband med bokningen. Deposition återbetalas ej.


Org.nr. 556311-2662


FEM

klippkort


10 x 2 timmar - 4 500 kr

= 450 kr timmen

TIO

klippkort


10 x 2 timmar - 7 000 kr

= 350 kr timmen