Hundträning

Jakt och träning


På Sloeberry Bay erbjuder vi även hundträning och jaktträning, i förste hand apporteringsträning.

 

För apporterande hundar har vi både enskilda träningar samt kurser i grupp. Det kan vara valp- eller unghundskurser, förberedelse för prov eller träning siktet inställd på praktisk jakt. 

 

Vår träning fokuserar på att göra hundföraren till en bättre hundförare. Hur behöver just din hund tränas? Och vad behöver du själv för att utvecklas till en bättre och mer motiverande hundförare? Vi lägger stor vikt vid hur man skapar en bra relation med sin hund. Träningen är ingen mängdträning där man räknar antalet apporter.

Utan i första hand tittar vi på hundens arbetssätt och erfarenhet samt på hundförarens kompetens och kunskap. Det handlar inte om att FÅ IN apporten utan om HUR man får in apporten. Och detta utan att glömma att hundträning också handlar om ha skoj och trevligt under tiden. Både för dig och för hunden. 

 

En stor del av våra kurser sker på praktisk jakt. Där kan du dels lära dig själv hur det går till på jakt samt introducera din unghund till jakt på ett bra sätt. Dessutom anordnar vi teorikurser via Zoom från valpträning till vuxen hund. 

 

Vill du veta mer om våra kurser eller enskild träning, tveka inte att höra av dig.


Priser och allmänna villkor

Alla ekipage och hundar som deltar i träningar ska vara fullt försäkrade.


Alla träningar och kurser faktureras och samtliga priser är inklusive 25 procent moms. Förskottsbetalning eller betalning på plats via Swish tillämpas.


Vid kurser, privatträningar, läger eller helgträningar utgår deposition och/eller förskottsbetalning i samband med bokningen. Deposition återbetalas ej.


Org.nr. 556311-2662

Swish 123 145 2960

Bankgiro 5960-7796