Sommarläger 2018

Sommarläger 2018


Fokus på provstart, A-, B- och C-prov

Vecka 24, 14 juni kl 9.00 – 17 juni kl 16.00 - NKL/unghund

Vecka 26, 28 juni kl 9.00 – 1 juli kl 16.00 - ÖKL

Vecka 27, 5 juli kl 9.00 – 9 juli kl 16.00 – EKL


Allmänt kring lägret

I år blir det ett litet annorlunda upplägg på årets sommarläger. Detta som ett resultat av återkopplingar från förra året. Själva hundträningen blir fyra intensiva dagar från torsdag till söndag.


För de som vill och kan träffas vi redan dagen innan dvs på onsdagen från kl 14 och pratar lite om våra hundar, våra mål och allmänt kring hundträning och handling.


Det blir också en tydligare inriktning på vilken utgångpunkt varje ekipage har, dvs hur långt man har kommit i sin träning. Så nytt för i år är att vi kör en ren NKL/unghunds-grupp, en ren ÖKL-grupp och en ren EKL-grupp. För att platsa i ÖKL- och EKL-gruppen ska hunden har startats i respektive klass eller ha 1-pris i klassen under.


Det kommer att bli en delad grupp ÖKL/EKL för de som inte har startat eller har gått till pris, men där hunden håller minst öppen-nivå.


Pris per ekipage 5 500 kr, ex boende, max 8 ekipage i varje grupp


För boende hänvisas till


Baggetorp Vandrarhem 


Malmköpings Bad & Camping

FIELD TRIAL TRÄNING


Sommarläger med fokus på Field Trial

Vecka 32, 9 aug kl 9.00 – 12 aug kl 16.00 – Field Trial


På lägret i vecka 32 kommer fokus istället att ligga på att starta på Field Trials eller A-prov. Vi kommer att gå på linje och genomföra drives. Vi går igenom teori, bl a regelverk och bedömning och tittar på vad just du behöver träna för att kunna starta din hund på prov eller utveckla din egen handlingsförmåga.


Målet är att man ska kunna starta på Field Trial under hösten.

Hunden bör hålla minst ÖKL-nivå.


Pris 5 000 kr per ekipage, max 10 deltagare.

Välkommen!